Dyr, planter og natur

Jordbrugsuddannelserne!

Vil du arbejde seriøst og målrettet med landbrug, gartneri eller pleje dyr, natur og anlæg? Hos CELF jordbrug vil du møde stor faglighed -opbygget gennem rigtig mange år - i et stærkt lærerteam.

Uddannelserne foregår kun på CELF i Nykøbing.

Hvad lærer du?

Vælger du en af uddannelserne under dyr, planter og natur kommer du til at beskæftiger dig med landbrug, gartneri og pasning af dyr.
 

Du kan tage hele uddannelsen til:

Landmand - Efter grundforløbet skal du på hovedforløb 1 & 2.


Du kan tage grundforløbet til:

 

Lederuddannelse

 

Undervisning - i praktiske kompetencer

Undervisningsafdelingen er på Kringelborg Allé i Nykøbing, men undervisningen i de praktiske kompetencer for dyrepassere og anlægsgartnere foregår i Guldborgsund Zoo og Botanisk Have. Landbrugselever får undervisning på større landbrugsbedrifter.

Studiemiljø og faciliteter
På CELF Jordbrug finder du engagerede og højt kvalificerede undervisere. Lærere og elever har det godt sammen, og det smitter af på undervisningen.

Du bliver undervist i nye faciliteter og moderne lokaler. Maskin-afdelingen er veludstyret og vi har en stor jordbrugshal hvor du finder maskinhal, teorilokaler, alskens udstyr og meget mere. Ved siden af hallen har vi en stor køre- og anlægsbane.
Undervisning i det fri...Nysgerrighed.Der hører en stor maskinpark til CELF Jordbrug.Undervisning for dyrepasserne i Zoo.Undervisning af landbrugselever i jordbrugshallen.Anlægsgartnerne i aktion.