Mad til mennesker

Hvad lærer du?

På indgangen Mad til Mennesker kan du tage et grundforløb, hvor du arbejder professionelt med fødevarer, uanset valg af uddannelse.

Uddannelserne foregår både i Nakskov og Nykøbing F
.
 

Du kan tage hele uddannelsen til:

Ernæringsassistent (Hovedforløb kun i Nykøbing)
 

Grundforløb i Nykøbing:

Ernæringsassistent (Grundforløb og hovedforløb)
Bager og konditor (grundforløb)
Detailslagter (grundforløb)
Gastronom/tjener (grundforløb)
Receptionist (grundforløb)
Grand Cru  (internationalt grundforløb)
 

Grundforløb i Nakskov:

Ernæringsassistent (grundforløb - hovedforløbet tages i Nykøbing)
Bager og konditor (grundforløb)
Gastronom (grundforløb)
 

Mulighed for skolepraktik

Når du har afsluttet dit grundforløb skal du finde en praktikplads og veksle mellem skole og praktik. Hvis du ikke finder en praktikplads, kan du komme i skolepraktik.
 

Jobbet bagefter?

Som færdigudlært er mad centrum for dit arbejde.
 

Studiemiljøet?

Du møder kompetente undervisere, som har baggrund i faget. Undervisningen er i lyse, store køkkener og teorilokaler med nyt udstyr. 
Kreativitet.Sans for detaljer?Kærlighed til madMad til mennesker - bliv en del af en stor afdeling.Præcision.Internationalt islæt - Grand cruGlæde ved at lære.