Transport og logistik

Hvad lærer du?

Indgangen Transport og logistik er for dig, der vil arbejde med lagerstyring, truck og lastbiler. Her lærer du at opbygge og vedligeholde et lager, samt lagerstyring og forsendelse. Du lærer også at arbejde med transport af forskellige typer gods samt planlægge nationale og internationale kørsler.
 
Du vil komme til at lære om de mange sikkerhedsbestemmelser, som skal overholdes i forbindelse med transport, og administration og papirarbejde i forbindelse med international transport.
 
Uddannelsen foregår kun på CELF i Maribo.
 

Du kan tage hele uddannelsen til:

Lager- & terminaluddannelsen (Transport og logistik) 
 

Du kan tage grundforløbet til:


Vejgodstransportuddannelsen (godschauffør)
International transport og logistik (international grundforløbspakke)
 

Skolepraktik

Der er mulighed for skolepraktik.
 

Studiemiljøet?

Vi arbejder for, at du får en uddannelse og at du udvikles, men samtidig er det lige så vigtigt for os, at miljøet i undervisningen og dagligdagen med kammerater og lærere foregår med positive oplevelser.
 

Truckcertifikat under uddannelsen

I løbet af grundforløbet erhverver du truckcertifikat. Af hensyn til truckcertifikat og køreuddannelserne skal du være i nærheden af at have rundet de 17 år, inden du starter på grundforløbet.
Transport og logistik - hvis du vil arbejde med lagerstyring, truck og lastbiler.Engagement.Overblik.Du lærer at sikre lasten og transportere gods.