CELF bakker op om projektet “cykling uden alder”

Her er ingen “putter”
18. august 2017
Teknisk Gymnasium forsker i tang med SDU
29. august 2017
Vis alle

CELF bakker op om projektet “cykling uden alder”

De store lastbiler med CELF logo’er flytter for det meste kontorartikler eller lagerudstyr mellem adresser. Men nu er de begyndt at transportere rickshaws ud til opsamlingssteder på Lolland og Falster, hvor plejehjemsbeboere fra de to kommuner mødes og får frisk vind i de grå lokker.

På torsdag sætter frivillige fra projekt ”Cykling uden alder” sig igen i sadlen, når turen går Søndersø rundt.

Dagen inden har elever fra logistik operatør uddannelsen på CELF i Nykøbing F. opsamlet cykler fra plejecentrene i hele området, som de står for at aflevere igen dagen derpå.

Patrick Doggedal Pedersen fra Nykøbing F. er en af de elever, som har været på opgaven og to gange stået for at transportere cykler fra plejecentrene til startstedet for den fælles cykeltur i en af uddannelsens store lastbiler.

”Det bedste ved den her opgave er, at jeg er med til at gøre noget godt. Det gør mig glad, at vi kan hjælpe de ældre med at få en cykeltur, så de ikke bare sidder og glor, ligesom min egen oldemor gjorde. Samtidig lærer vi noget om at pakke og systematisere en transport og have med kunder at gøre. Det er ikke bare en skoleopgave. Vi hjælper en kunde med at flytte cykler, så de frivillige kan glæde vores ældre med noget frisk luft. Det er fedt,” siger han.