Færdiguddannede ernæringsassistenter

Tillykke til et hold færdiguddannede ernæringsassistenter som blev færdige den10. november på CELFs afdeling på Kringelborg

Første række fra neden og fra højre:
Faglærer Gitte Koch
Faglærer Mette Høst Hansen

Anden række fra højre:
Tina Pedersen, Nyk. F, (CELF kantinekøkkenet, Nyk. F.), Jadelyn Ner Marquard Christensen, Væggerløse, (Sofie Rifbjerg Efterskole, Ø. Kippinge, Nr. Alslev),
Karmina Hede, Nyk. F., (CELF, kantinekøkkenet, Nyk. F.)

Tredje række fra højre:
Nicole Heien, Bogø, (Buffet Køkkenet, Næstved), Lisbeth Jørgensen, Roskilde, (Psykiatrisk Center Skt. Hans, Roskilde)

Sidste række fra højre:
Connie Tambour, Nr. Alslev, (Sofie Rifbjerg Efterskole, Ø. Kippinge, Nr. Alslev), Thomas Raun Jensen, Næstved, (Lollands Produktionsskole, Maribo)

To elever modtog medaljer:
Nicole Heien modtag guldmedalje for karakteren 12 i både den praktiske og mundtlige svendeprøve. Nicole havde til den praktiske prøve fremstillet menuen: Sprængt kalveculotte m/ bagte rodfrugter, peberrodssauce og grønkålssalat (hovedretten)og som dessert Kærnemælksrand m/ sukkermarinerede appelsin filéter og sprøde lakridsbrud.

Karmina Hede modtog sølvmedalje for karakteren 12 i den praktiske og 10 ved den mundtlige svendeprøve. Karmina havde til den praktiske prøve fremstillet menuen: Mørksej med sprød nød og urtecrumble, honningbagt gulerodssalat på bagte savojkålsblade og råsyltede rødløg med timian (hovedret) og som dessert Bygmels pandekager fyldt med havtornsmousse, serveret med æbler med rosmarin og lakrids.