Innovations Camp og Science Camp
5. november 2014
Det litauiske flag vil atter vaje over CELF
6. november 2014
Vis alle

GigaSTAFET på CELF

Fredag den 7. november afholder CELF Stafet for eleverne på 8. klassetrin. Arrangementet afholdes i Nakskov og Nykøbing, hvor der venter et tusind 8. klasses elever en rigtig spændende dag på CELF. De skal nemlig til STAFET.

STAFET er en landsdækkende konkurrence, der afvikles i forbindelse med DM i Skills. Vinderholdene fra henholdsvis Nakskov og Nykøbing går videre til finalen, der afholdes fredag den 9. januar 2015 i Bella Centret.
 
8. klasses eleverne er inden de møder på fredag inddelt i teams på 3 – 4 personer. Disse teams skal så – efter en fælles velkomst og introduktion – rundt på 6 forskellige poster, hvor de skal løse en række spændende fagnære opgaver, der vil kræve en kreativ, logisk og praktisk indfaldsvinkel. Transporten rundt til posterne foregår til bens sammen med 2 guider som har ansvaret for at holdene kommer rigtigt rundt i cyklus. Hvert team får udleveret en trækvogn, hvor de kan transportere overtøj, forplejning m.m.
 
CELF i Nakskov får besøg af 432 8. klasses elever. CELF i Nykøbing af 591.
 

Program:

kl. 08.30 starter dagen med fælles introduktion. I Nakskov er mødestedet Teatersalen på Nakskov Uddannelsescenter. I Nykøbing møder eleverne ind på Holger Brodthagensvej 4.

Kl. 09.20 starter de indledende konkurrencer.

Kl. 13.20 afsluttes konkurrencerne og eleverne samles i henholdsvis Afsnit 1 (Nakskov) og Kantinen på Kringelborg (Nykøbing).

Kl. 13.30 offentliggøres resultaterne og seks finalistteam udpeges på hver adresse.

Kl. 13:45-16:30 Seance med Camp True North og semifinale

KL. 16:30 kåring af vinderteam.

Kl. 16.45: Tak for i dag.

 De to vinderteam får klassekammeraterne med til finalen i Bella Centret. CELF sørger for transporten.

Formål:

I løbet af de ældste klassetrin forberedes eleverne til deres kommende uddannelsesvalg. Det foregår bl.a. via faget Uddannelse & job. STAFET skal ses i lyset af disse bestræbelser for at hjælpe den enkelte unge til at træffe et kvalificeret uddannelsesvalg og tillige give de unge et lille indblik i, hvad de forskellige fag drejer sig om.
STAFET afvikles i et samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning, de berørte grundskoler, Camp True North og CELF.
 

Yderligere oplysninger:

Ønskes yderligere oplysninger, kan de fås ved henvendelse til faglærer Niklas Faxe, nifa@celf.dk, tlf.  51 85 40 77 eller koordinator Ann-Charlott Hoffman, ach@celf.dk, tlf. 54 888 801.  Kontaktperson i Nakskov er Bitten Vedel Kok, biko@celf.dk, tlf. 61 22 16 25.