“Giv håb” holder infomøde på CELF

Tillykke til studenterne fra Nakskov
4. juli 2018
Lækkerier fra Laos i Nakskov
7. september 2018
Vis alle

“Giv håb” holder infomøde på CELF

De cykler for børn og unge i sorg. Både for at samle ind, men også for at gøre opmærksom på, hvilke muligheder der er, hvis børn og unge oplever sorg. Nu kommer cykelholdet ‘Giv Håb’ også til Nykøbing F. og CELF inviterer derfor indenfor til informationsmøde. Blandt de engagerede i “Giv Håb” er nemlig pedel på CELF og cykelentusiat Palle Hansen, der selv skal cykle i uge 27 for at samle ind til foreningen Børn, Unge og Sorg

“Jeg er med, fordi det er et rigtig godt formål. Når først man har kendt et barn eller en ung i sorg, kan man næsten ikke lade være, for sorg kan faktisk være invaliderende,” siger han.

Cykelholdet og tanken om at cykle for velgørenhed i lokalområder stammer fra Jan Mathiesen og hans kone, der selv har oplevet, hvad sorg gør ved et ungt menneske. De har nu startet to forskellige hold i Danmark og er netop indgået i et samarbejde med Guldborgsund Kommune.

Selve cyklingen er tilrettelagt, så alle kan være med. Er du interesseret i at høre mere om turen og organisationen bag? Så kom til infomøde:

Onsdag d. 19. september klokken 19 på CELF Kringelborg Allé 7

Palle i håbets uniform