Tillykke til alle studenterne på Handelsgymnasiet
1. juli 2019
Mere efteruddannelse til Lolland-Falster
10. september 2019
Vis alle

Gymnasieelever dyster i regionale mesterskaber

Elever fra Handelsgymnasiet og Teknisk gymnasium Lolland Falster dyster i regionale mesterskaber i teknologi- og erhvervscase tirsdag den 3. september på ZBC i Vordingborg

Erhvervscase for HHX-elever

4 elever fra 3. g. på Handelsgymnasiet Lolland Falster skal tirsdag den 3. september deltage i de regionale mesterskaber i erhvervscase. De 4 elever dyster mod andre HHX-hold i region Sjælland. Hvis de vinder her, går de videre til DM i erhvervscase, som finder sted på Børsen i København den 24. og 25. september 2019.

HHX-eleverne i regionen har alle fået samme erhvervscase, som omhandler Brøchner Hotels. Eleverne har selv fundet – og arbejdet med en problemstilling, som kan hjælpe Brøchner Hotels med at blive stillet bedre konkurrencemæssigt. De fire 3. g´er fra Handelsgymnasiet kommer med forslag til, hvordan Brøchner Hotels kan arbejde med at øge belægningsgraden på deres hoteller. Brøchner Hotels hører til i kategorien luksushoteller/butikshoteller, hvor fokus ikke er på at konkurrere på pris, men på alt det andet, der skaber en fantastisk oplevelse.

Jacob Grunth Hansen, Simone Hersleb Mathiasen, Andrea Lyck Hansen og Mikkel Kruse Nielsen kommer med et bud på, hvad Brøchner Hotels kan gøre for at øge belægningsgraden og få de samme kunder til at komme igen og igen, også uden for den naturlige højsæson.

De vil afsløre så meget, at de vil foreslå et loyalitetsprogram med en række nye og spændende tiltag, der knytter kunderne tættere til hotellet. Programmet involverer ​blandt andet en ny app, loyalitetspoint, medlemsgoder og personlige oplevelser.

De 4 elever glæder sig til at præsentere det for dommerne på tirsdag.

Fra venstre ses:
Simone Hersleb Mathiasen, Mikkel Kruse Nielsen, Jacob Bondrup Grunth Hansen og Andrea Lyck Hansen

Teknologicase for HTX-elever

Fra Teknisk gymnasium stiller Hannah Panton, Isa Hovmand, Mathias Bendix Hendriksen og Phillip Bøgvad op med deres projekt, som handler om at ”skabe plads”, når der dystes i de regionale mesterskaber for HTX-elever.

Eleverne har kastet sig over opgaven, der lyder:
Hvordan kan man optimere et allerede udviklet væghængt bord, så det

  1. bliver til en del af rummet?
  2. skaber mere plads til gruppearbejde?
  3. skaber plads på gangarealer?

På mange skoler er pladsen ofte trang og eleverne sidder på gangarealer, når der skal arbejdes i grupper. Denne gruppe kommer med forslag til, hvordan denne problemstilling kan løses.

Eleverne har været igennem en række faser for at udvikle produktet – fra idéfaser med skitse, til produkt, teknologianalyse, teknologivurdering og til sidst forsøg.

På tirsdag kommer de så med deres bud på den bedste løsning til at ”skabe plads” på teknisk gymnasium.

Fra venstre ses:
Mathias Bendix Hendriksen, Isa Hovmand, Hannah Panton Jensen og Phillip Bøgvad Rasmussen