CELF har 4 elever, som er klar til at dyste imod landets dygtigste elever
29. marts 2019
Tillykke til de nye tømrersvende
2. april 2019
Vis alle

HHX-elever til generalforsamling hos Novo Nordisk

På Handelsgymnasiet er eleverne de sidste mange år blevet tilbudt ekstra ”undervisning”. Denne ekstra undervisning handler primært om de økonomiske fag. I den forbindelse drog Lektor Anders Dam Lind den 19. marts for 6. år i træk afsted til København med en gruppe hhx-elever for at deltage i Novo Nordisk generalforsamling.

”Jeg er selv Novo-aktionær, og det er en del elever fra Lolland-Falster altså også nu”, fortæller Anders Dam Lind.

”Generalforsamlingen og det efterfølgende aktionærmøde er propfyldt med relevant materiale for eleverne. Der er noget om ledelsesstruktur i et aktieselskab. Der er selvfølgelig hele regnskabsdelen. Der er betragtninger omkring prissætning på produkter, ligesom afsætningsmæssige aspekter og markedsandele bliver vendt. Og så selvfølgelig den tredobbelte bundlinje, som betyder mere for mine elever end de fleste andre i salen” fortæller Anders Dam Lind med et smil.

”Dette er bare for at nævne noget af det, der er at hente for eleverne på generalforsamlingen henholdsvis aktionærmødet. Dertil kommer selvfølgelig det lidt mindre faglige: at se girafferne fra dansk erhvervsliv og maden”, griner Anders Dam Lind.

Eleverne fik samtidig æren af at møde Administrerende direktør Lars Fruergaard Jørgensen efter generalforsamlingen.

For yderligere kommentarer, er I velkomne til at kontakte Anders Dam Lind på telefon 60 89 47 74.