Tak for en god erhvervsskoledag

Film om lastvognsmekanikeruddannelsen
29. september 2014
Tømrerelever udlært
3. oktober 2014
Vis alle

Tak for en god erhvervsskoledag

Der  var masser af aktivitet, da 1606 6. klasse-elever i går besøgte CELF. Det var en fornøjelse at se de unge menneskers gå-på-mod da de fik prøvet en masse forskellige uddannelser af.

I Nakskov var Segways et stort hit, og de unge blev blandt andet kastet ud i dissektion og raketter på teknisk gymnasium, prøvesmagning af cola og skruer på handelsgymnasiet, bygning af strandstole hos tømrerne, en tur i tandlægestolen samt check af håndvask i sundhedscafeen. 
På Merkurs Plads bød dagen på forskellige ’workshops’, hvor 6. klasserne blandt andet skulle kreere egen butik og sende foto af den hjem til deres forældre, øve kundebetjening med video, skiltemaling, svare på spørgemål i en ’live’ auditoriekonkurrence, samt portrættere sig selv ved tegning.
 
På Kringelborg prøvede 6. klasserne, der havde valgt mad til mennesker, 3 forskellige workshops, for eksempel salatværksted, chokoladekursus eller udendørs bålhytte. Ellers bød erhvervsskoledagen her blandt andet på fremstilling af fiskenet eller helium balloner hos teknisk gymnasium, mens der i murerværkstedet blev muret en bue, bygget strandstole hos tømrerne og sat rør op hos VVS’erne.
 
Tak for besøget til alle 6. klasserne, det var fornøjeligt at have jer.
 
Se billeder fra dagen på vores facebookside.