Team Danmark og elitesport

CELF og Team Danmark er gået sammen om at optimere rammerne for landets største talenter indenfor kajak, brydning og cykling.

 

CELF samarbejder med følgende klubber, der udbyder sport på et meget højt plan:

  • Brydeklubben Thor
  • Maribo Kajakklub

Desuden har CELF et samarbejde med Danmarks Cykel Union, hvor CELF står for cykeltræningen.

Al træning forgår efter skoletid i de enkelte klubber, klubberne står for udarbejdelse af individuelt træningsprogram for den enkelte.

Alle sportsgrene har adgang til CELF’s styrketræningscenter fra kl. 6:00 – 22:00 fra mandag til fredag, efter planlagt individuelt træningsprogram.

CELF tilbyder alle elever lektiehjælp i skolens læringscenter.

CELF har velbeskrevne undervisningsforløb på skolens LMS-system CIP, som er tilgængeligt 24/7/365. Her er det muligt at arbejde selvstændigt med egen læringsprogression.

Alle elever får tildelt en mentor, og der holdes løbende samtaler med elever om både skoleforløb og træningsforløb.

Læs mere her om vores Cykelcollege.

Martin Lohse, formand for KFB-udvalget i Guldborgsund Kommune, udtaler:

”Nykøbing Falster er en af de største uddannelsesbyer i vores del af Danmark med mere end 30 forskellige uddannelser. Vi har samtidig en lang række meget dygtige idrætsudøvere i vores kommune, så det nye partnerskab mellem CELF og Team Danmark ligger helt i tråd med de ambitioner, vi har for uddannelse og idræt i vores kommune, senest med vores satsning som “Bevæg-dig-for-livet- visionskommune “. Det er et ambitiøst initiativ og en rigtig god nyhed for området.”

 

Tine Vinther Clausen, formand for Fritids- og Kulturudvalget i Lolland Kommune:

”De muligheder som samarbejdet giver, hilser vi velkommen i Lolland Kommune. Og det er netop muligheder som CELF og Team Danmark skaber med den indgåede aftale.

Det, at vores unge talenter både har mulighed for at dyrke deres sport på højt niveau og samtidig tage en uddannelse, gør jo at vi kombinerer det bedste af alle verdener.

Det er, når vi formår at kombinere ting, at vi for alvor skaber noget unikt.”