Introdage handelsgymnasiet (HHX) Nakskov

Hvad skal du opleve?

På introdagene på HHX, vil du danne dig et indtryk af, hvad den 3-årige HHX går ud på. Du vil møde de fag, som kendetegner handelsgymnasiet – fx afsætning, virksomhedsøkonomi, international økonomi, innovation og kulturforståelse.

Arbejdsformen vil afspejle den daglige undervisningsform på HHX – det vil sige klasseundervisning, gruppearbejde, mindre opgaver/cases og film.

Du får naturligvis også en generel orientering om HHX og du møder nogle af vores nuværende elever, som kan fortælle dig om studiemiljøet, lærerne, fællesskabet og meget mere. Du får mulighed for at stille en masse spørgsmål.

Er du nysgerrig?
Hvis du er nysgerrig på HHX og har lyst til at læse lidt mere om studiemiljøet, studieretningerne, lærerne og eleverne – så klik her:

Kantine

Der er åbent i vores kantine. Her kan du købe frokost, frugt og drikkelse m. m.

Du er også velkommen til at medbringe din egen madpakke.

Transport til skolen

CELF Nakskov ligger ca. 8 minutters gang fra Nakskov Station. Der kører tog hver halve time.

Mød en elevvejleder

Du møder elevvejleder Tina Folmer Larsen, som du kan spørge om alt muligt i forhold til at starte på HHX efter grundskolen. Hun vil også komme med en masse eksempler på, hvad du kan bruge en HHX til, fortælle om det sociale liv på skolen og hvad der ellers er værd at vide.

Du får rig mulighed for at stille spørgsmål.

Mødested

CELF, Søvej 6,
4900 Nakskov – afsnit 5 foran Teatersalen.

Her bliver du hentet af en lærer.

Tid

Kl. 8.00 – 13.15 begge dage.