Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker dette, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Cookies til funktionalitet
CELF bruger en række cookies for at kunne vise websiderne korrekt. Det er cookies, der styrer og sikrer trafikken på webserverne.

Derudover bruges der cookies til at få for eksempel video til at afspille korrekt. CELF bruger cookies fra:

  • Youtube (videoafspiller)

Cookies til statistik
CELF bruger analyseværktøjer til at udarbejde statistik over brugernes færden på vores sites. De bruges blandt andet til at lave statistik over hvilke sider, der bliver besøgt, hvor længe brugeren er på siden, rækkefølgen af sidevisninger, og hvad der bliver klikket på. Disse services behandler oplysningerne på vegne af CELF. For at indsamle statistik over brugen af vores sites anvender vi en række systemer, der alle lægger cookies:

  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Facebook pixel
  • Hotjar
  • Young Crm

Disse udbydere lægger cookies for at indsamle anonymiserede data om brugernes adfærd.
Du kan fravælge cookies fra Google her
Du kan fravælge cookies fra Hotjar her

Sociale medier
På vores sites vises indhold fra en række sociale medier, såsom Facebook og Instagram, på vores websider. Her sættes cookies for bl.a. at huske indlogning eller for at kunne vise eller dele indhold.
Der sættes cookies fra:

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Disse cookies indsamler både anonyme data og personhenførbare data – bl.a. IP-adresse og besøgt side, og kan dele data med tredjepart. Hvis du samtidig med dit besøg er logget ind på én af tjenesterne, er det muligt for dem at kombinere de data med din profil.

Du kan administrere den måde, Facebook personaliserer annoncer til dig, her.

Du kan administrere den måde, Instagram personalisererer annoncer til dig, her.

Markedsføring
CELF bruger cookies til markedsføring af f.eks. udvalgte uddannelser eller kurser. Cookies bruges til at målrette kampagner og til at følge op på effekten af kampagner. Til dette formål bruger vi bl.a.:

  • Google Adwords
  • Facebook
  • DoubleClick
  • Cookiejar og YoungCRM (Companyoung)

Disse cookies gemmer både anonyme data og kan også gemme personhenførbare data. Udbyderne kan dele data med tredjepart.

Personoplysninger
Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, køb eller kontakt.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med den danske og den europæiske lovgivning vedrørende persondata. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine kontaktbehov og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: celf@celf.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

CELF
Kringelborg Allé 7
4800 Nykøbing F.
54888888
celf@celf.dk

Cookie og privatlivspolitikken er senest revideret d. 11. Juni 2018 v. Henrik Dyrehave Rasmussen og Claus Ring.