Projektsekretariatet

Hvem er vi?

Projektsekretariatet er et administrativt samarbejde mellem Køge Handelsskole, EUC Sjælland, SOSU Nykøbing og CELF. Projektsekretariatets samarbejde med de deltagende skoler består af at understøtte ved udarbejdelsen af ansøgninger (EU-projekter såvel som nationale projekter), projektledelse og administrationen heraf. I projektsekretariatet sidder 7 medarbejdere, der har mange års erfaring med projekthåndtering samt er anerkendte inden for feltet. Projektkontoret skal understøtte og arbejde med, at der bliver bevilliget flere projektmidler til erhvervsskolerne i Region Sjælland. Det gælder både om nationale og internationale midler såvel som midler fra private fonde.

Projektsekretariatet

Her kan du finde informationer om de projekter, som er søgt hjem via Projektkontoret og projekter, hvor projektsekretariatet/CELF deltager som samarbejdspartner.

De fleste projekter, der arbejdes med, er projekter, der er bevilliget af Erhvervsstyrelsen med midler fra Socialfonden. Men andre og også private fonde er bevillingsgivere til de mange spændende projekter, vi arbejder med i øjeblikket.

Klik her og læs meget mere.

Internationalisering

Vi arbejder internationalt, fordi globaliseringen betyder mere og mere i det moderne samfund. Det er afgørende, at vi klæder fremtidens unge på til at begå sig i den globaliserede verden, som på den ene side stiller krav til sprogkundskaber og forståelse for andre kulturer, og på den anden side stiller krav til højt specialiseret arbejdskraft.

Derudover søger vi også EU om større internationale samarbejdsprojekter, som vi afvikler i samarbejde med nogle af vores gode udenlandske samarbejdspartnere.

Zealand Mobility

Et konsortium af 6 erhvervsskoler (EUC Nordvestsjælland, Roskilde Tekniske Skole, EUC Sjælland, SOSU Nykøbing, Tønder Handelsskole og CELF), hvor projektsekretariatet gennemfører projektansøgning og administration af ERASMUS+ mobiliteter – elevers mulighed for at gennemføre praktikophold i EU-land.

Læs mere her om det internationale arbejde for virksomheder

Læs mere her om det internationale arbejde for elever

Projektkontoret

Projektkontoret skal understøtte, at flere projektmidler bliver bevilliget til erhvervsskolerne i Region Sjælland. Projektkontoret søger nationale og internationale midler samt midler fra private fonde.

Projektkontoret blev etableret i 2019 med tilskud fra Region Sjælland og er i dag bemandet med 1 medarbejder samt hjælp fra eksterne konsulenter.

Projektsekretariatet består af følgende personer:

Lene Beck Mikkelsen

Projektchef
+4561632861

LEBM@celf.dk
Læs CV

Claus Brandt Kristensen

Projektkleder
+4561221630

CLKR@celf.dk
Læs CV

Tine Sejr Larsen

Projektleder
+4561632900

TSL@celf.dk
Læs CV

Bitten Kruse Pedersen

Projektmedarbejder og controller
+4551854008

BKR@celf.dk
Læs CV

Jes Peter Rumberg Christiansen

Projektleder
+4561221683

JECH@celf.dk
Læs CV

Maibritt Sværke

Projektmedarbejder
+4551854080

MASV@celf.dk
Læs CV

Gitte Lykkebo Petersen

Projektmedarbejder
+4561632913

GILP@celf.dk
Læs CV

Kristine Zeuthen Jeppesen

Projektkoordinator
+4561632875

KRZJ@celf.dk
Læs CV