Skills stafet

Hvad er Skills Stafet?

Når du går i 8 klasse, tilbyder vi, at du kan deltage i SkillsDenmarks regionale mesterskaber. Stafetten er en spændende konkurrence, hvor I konkurrerer i teams. Opgaverne er mange og meget forskellige, og det drejer sig om at kunne samarbejde og have hoved og hænder godt skruet sammen. Her skal man både være dygtig og hurtig!

Om konkurrencen

  • Der konkurreres i 3-mandsgrupper bestående af både drenge og piger .
  • I konkurrerer om at være det dygtigste og hurtigste hold.
  • Det hold, der vinder, går videre til Danmarksmesterskaberne. Det er både vinderholdet fra Nykøbing og Nakskov, der går videre.

Vejledning

Skills-Stafetten er den 5. og sidste dag sammen med 4 øvrige dage, hvor eleverne har haft mulighed for at besøge forskellige ungdomsuddannelser. Alle 5 dage er tilrettelagt som en del af vejledningsindsatsen i et samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU). Formålet er at give eleverne et indblik i, hvilke uddannelser de kan vælge imellem efter grundskolen samt en idé om, hvilke uddannelser der matcher deres interesser og kompetencer.

SkillsDenmark

SkillsDenmark er en nonprofit organisation, som arbejder med talentudvikling, eksponering og internationalisering inden for danske erhvervsuddannelser.

SkillsDenmark er også den organisation, som arrangerer DM i Skills, de årlige Danmarksmesterskaber for erhvervsuddannelser. DM i Skills finder sted i forskellige danske byer hvert år.

SkillsDenmark sender også danske unge lærlinge og elever af sted til de store internationale konkurrencer WorldSkills og EuroSkills. Derudover arbejder SkillsDenmark for at fremme erhvervsuddannelsernes image.

Læs mere om SkillsDenmak og Skills Stafetten her.