Tillykke til nye ernæringsassistenter
25. maj 2022
Bliv industrioperatør og få løn under hele uddannelsen
1. juni 2022
Vis alle

Bliv bygnings- og anlægsstruktør

Byg Danmark. Byg dit liv. Kom med på et særligt hold. Du får løn allerede, når du træder ind på CELF første dag.

Hvad laver en struktør?
En struktør er med til at bygge Danmark. Tidligere var det et rigtigt knoklearbejde. Sådan er det slet ikke i dag, hvor maskiner klarer alle de tunge løft for en struktør.

Anlægsstruktører er dem, der anlægger alt det, der er under eller på jorden. Som for eksempel fortove og pladser, og de lægger rør, ledninger og kloakker.

Bygningsstruktører er dem, der bygger det, der er over jorden. Det er for eksempel boliger, tunneller, broer, havne og fabrikker. De bygger i beton, men også i træ, stål, jern, glas og plast.

Hvad er det særlige ved dette hold?
Virksomhederne her nederst på siden er gået sammen om at tilbyde dig uddannelsen til bygnings- eller anlægsstruktør. Du bliver ansat i én af virksomhederne.

Det her hold kommer til at få en særlig fed klassefølelse, hvor der i høj grad kommer til at opstå sammenhold og nye venskaber.

Løn fra starten
Ja, du læser rigtigt. Du skal ikke være et halvt eller helt år på S.U., før du får lærlingeløn. Allerede når du går gennem døren til CELF første dag, får du løn. Det giver en bedre økonomi, når du er ung. Måske får du allerede penge til at købe din første bil, når du starter på uddannelsen til bygnings- eller anlægsstruktør.

Jobsikkerhed
I Danmark bygges der på livet løs, og det vil der også blive gjort i fremtiden. Derfor er en uddannelse til enten bygnings- eller anlægsstruktør din sikkerhed for, at du med stor garanti også har et job i fremtiden. Du har en stor mulighed for at blive ansat ved en af virksomhederne efter endt uddannelse.

Uddannelsens opbygning
Uddannelsen gennemføres i et samarbejde mellem din virksomhed og CELF. Uddannelsen er opdelt i praktik- og skoleperioder.

Uddannelsen gennemføres i perioden
8. august 2022 – 27. marts 2026
Grundforløb 2: 8. august 2022 – 11. januar 2023

Perioderne på skole foregår på CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F. Perioderne ind imellem foregår i den virksomhed, du bliver ansat i.

Hvis du er interesseret, skal du gøre følgende:
1 Send din jobansøgning og dit CV til den virksomhed, du helst vil ansættes hos.
2 Angiv dine ønsker til praktikvirksomheder både i forhold til ansættelse og praktikuger (1., 2. og 3. prioritet)

Begrænset antal pladser pr. virksomhed
CELF og virksomhederne forbeholder sig ret til at sende din ansøgning videre til de øvrige deltagende virksomheder, såfremt vi ikke kan opfylde dit første ønske.

Ansøgningsfrist
Mandag den 4. juli 2022
Uddannelsen starter den 8. august 2022

Yderligere information
Ring til os. hvis du har brug for yderligere oplysninger. Du er også velkommen til at få en rundvisning på skolen og i vores store struktørhaller.

Vi har brug for din arbejdskraft:

Virksomheder på Lolland-Falster, Møn og Sjælland