Tillykke til 3 nyudlærte gastronomer!
28. oktober 2021
Executive Director for Velux A/S, Peter Bang, har besøgt EUX Business.
24. november 2021
Vis alle

Foredrag med Joe & The Juice

Er der virkelig nogen der vil betale 80 kroner for en smoothie?

Ja, hvis den bliver serveret af en juicer på Joe & The Juice!

Sebastian Jeppesen, HR-direktør i Joe & The Juice, på Merkurs Plads i Nykøbing fortælle eleverne om kædens koncept og innovative udvikling.
Sebastian startede selv som juicer (juicer er betegnelsen for det personale, der står bag baren) og har gennem årene arbejdet sig op, til nu at være HR-direktør for den europæiske division.

På foredraget, der var arrangeret af EUX Business lærerne Jesper Troelsgaard og Niels Espersen, fortalte Sebastian om alt fra deres unikke medarbejderkultur over deres arbejde med procesinnovation, til deres loyalty-program.

Men tilbage til de der 80 kroner for en smoothie: Hvad gør den 80 kroner værd?
Ifølge Sebastian Jeppesen er det naturligvis kvaliteten, men lige så vigtigt er personalet: Yngre, selvsikre mennesker der har det sjovt og er glade for at gå på arbejde. Det er personalet, der skaber oplevelsen for kunderne og har en glæde og en energi, der smitter.
”Personalet skal give noget af sig selv”, siger Sebastian Jeppesen, ”de skal sælge kulturen. De skal have det godt og sjovt med hinanden og den samhørighedsfølelse skal de sælge til kunderne”, siger han og slutter: ”Målet er ikke at have verdens største juicekæde, men at have verdens fedeste medarbejderkultur”.