Handelsgymnasiet og Teknisk Gymnasium i Nykøbing topper endnu engang regionsgennemsnittene

Bliv maskinfører på Lolland
6. januar 2021
Tillykke til nye elektrikere
1. februar 2021
Vis alle

Handelsgymnasiet og Teknisk Gymnasium i Nykøbing topper endnu engang regionsgennemsnittene

De nyeste tal fra Undervisningsministeriets databank uddannelsesstatistik.dk viser tårnhøje resultater for både Teknisk Gymnasium og Handelsgymnasiets eksamenskarakterer i Nykøbing.

På Handelsgymnasiet i Nykøbing topper vores eksamensgennemsnit for tredje år i streg regionsgennemsnittene og indtager førstepladsen over højeste eksamensgennemsnit på hele Lolland og Falster.

Studenterholdet i 2020 leverede flotte resultater fra afgangseksamenerne, og det betyder, at vi nu kan fejre det højeste eksamensgennemsnit blandt alle ungdomsuddannelser på Lolland og Falster. 2020’s eksamensgennemsnit på 7,5 er hele 0,7 over regionsgennemsnittet. De foregående år lå vi (2018) 0,2 og (2019) 0,4 over regionsgennemsnittet.

På Teknisk Gymnasium i Nykøbing viser eksamensresultaterne fra studenterholdet 2020 også super flotte resultater. Sammenlignet med forrige års gennemsnit, ligger eksamensgennemsnittet 0,1 højere og lander derfor på et eksamensgennemsnit på hele 7,4. Det betyder også, at Teknisk Gymnasium indtager en flot andenplads i højeste eksamensgennemsnit blandt alle ungdomsuddannelser på Lolland og Falster.

Vil du være med til skabe flotte resultater på Handelsgymnasiet eller Teknisk Gymnasium? Søg om optagelse gennem optagelse.dk inden 1. marts eller hent yderligere information på hhxlf.dk eller htxlf.dk.