Hotel og restaurant
LUU under hovedområdet: Fødevarer, jordbrug og oplevelser:
Gastronom og tjener
Kontakt:
CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing Falster, Att.: Uddannelseschef Nino Filiti Kristensen, nikr@celf.dk,
tlf. 61 63 28 78.
Hotel og Restaurantfagene, Uddannelsessekretariatet, Flæsketorvet 60, 1711 København V. hrs@hrs.dk
Repræsentanter
CELF: Nino Filiti Kristensen (uddannelseschef), Britta Alsgren (markedskonsulent), Benny Hansen (konsulent), Jesper Engel (faglærer)
3F: Jan Tyrrestrup, Lena Eriksen (formand), Michael F. K. Graff
Horesta: Gert Larsen, Hans-Henrik Hansen, Allan Hansen (næstformand)
Mødefrekvens
Udvalget mødes årligt.
Seneste referater:
Den 17. oktober 2022
Den 20. juni 2022
Den 13. december 2021
Den 1. september 2021
Den 18. december 2020
Den 8. juni 2020
Den 2. marts 2020
Den 12. december 2019
Den 11. juni 2019
Den 12. marts 2019
Den 10. december 2018
Den 13. september 2018
Den 20. juni 2018
Den 14. marts 2018
Den 5. december 2017
Den 5. september 2017
Den 19. juni 2017
Den 10. marts 2017