Partnerskab mellem Nordea og CELF

Formålet med aftalen
På CELF lægger vi stor vægt på, at teori og praksis hænger sammen. Derfor er det aftalens formål at have en række handelsgymnasie-klasser, der samarbejder med virksomheder i erhvervslivet. Det vil sige, at der i undervisningen i højere grad inddrages konkrete eksempler fra virkeligheden med udgangspunkt i virksomhedernes daglige arbejdsopgaver.

Derfor ser vi med glæde frem til samarbejdet mellem Nordea og vores HHX-klasser.  Sammen bygger vi bro mellem den gymnasiale uddannelse og erhvervslivet, så eleverne får et større kendskab til og forståelse for erhvervslivets forhold, hvilket naturligt vil højne kompetencerne for kommende medarbejdere.

Partnerskabsaftalen skal derfor ses som en langsigtet, strategisk alliance, som er til gensidig nytte for både Nordea og CELF.

Skift til Nordea – det er nemt
Vi ordner alt det praktiske for dig, og det koster dig ikke noget at skifte til Nordea. Ring på 70 33 33 10 eller kom ind i vores filial på Slotsgade 1-3 i Nykøbing Falster. Læs mere her.

Til dig mellem 18-28 år
Som Check-in-kunde får du en række gratis produkter og fordele på alle de vigtigste områder af din daglige økonomi. Læs mere her.

Mobilbank – altid åbent
Med mobilbank kan du altid komme i banken, når du fx vil tjekke din saldo eller betale regninger. Få vores app ved at sende MB til 1233. Læs mere her.