Introdage produktion og byggeri

Hvad skal du opleve?

Hvis du har lyst til at arbejde med moderne teknologi og IT-baseret fremstillings- og produktionsudstyr, så skal du prøve dette introduktionskursus, hvor du møder fagene smed og industritekniker.

Tilmed møder du tømrerfaget, hvor du kan være med til at bygge en del af et produkt og se det færdige resultat.

Produktion – 1 dag
Her får du indblik i uddannelserne til smed og industritekniker. Du skal arbejde med moderne teknologi og IT-baseret fremstillings- og produktionsudstyr. Du skal evt. prøve følgende:

  • arbejde med tegning og fremstilling i værkstedet
  • lave en flot lysestage på vore moderne maskiner
  • prøve at programmere en computerstyret maskine

Byggeri – 1 dag
Som tømrer er du med til at skabe noget og kan se resultatet af dit arbejde. Du får en lille opgave med at lave en konstruktion, hvor der skal måles op, saves til og endelig samles.  Læreren giver dig indblik i faget og fortæller om dine muligheder for job og efteruddannelse.

Grundforløb 1
Når du starter på en ungdomsuddannelse efter grundskolen, starter du på grundforløb 1. Ud over de faglige fag ovenfor, kommer du også til at høre mere om, hvad grundforløbet er for noget.

Medbring
Medbring gerne praktisk tøj, papir, blyant samt lommeregner.

Tag et smugkig på de forskellige uddannelser her:

Kantine

Der er åbent i vores kantine. Her kan du købe frokost, frugt og drikkelse m. m. Du er også velkommen til at medbringe din egen madpakke.

Transport til Søvej 6

CELF Nakskov ligger ca. 8 minutters gang fra Nakskov Station. Der kører tog ca. hver halve time.

Mød en elevvejleder

Introduktionskurset skal bidrage til at du lettere kan vælge den ungdomsuddannelse, der er den rette for dig. Vi vil derfor fortælle dig om de forskellige uddannelser og hvilke jobmuligheder disse giver. Du er også velkommen til at skyde løs med spørgsmål.

Mødested

CELF
Søvej 6
4900 Nakskov – afsnit 1.

Her bliver du hentet af en lærer.

Tid

Kl. 8.00 – 13.15 begge dage.