Introdage produktion og byggeri

Hvad skal du opleve?

Hvis du har lyst til at arbejde med moderne teknologi og IT-baseret fremstillings- og produktionsudstyr, så prøv kræfter med fagene smed og industritekniker.

I løbet af de to dage får du indblik i produktionsuddannelserne, primært smed og industritekniker. Du skal arbejde med moderne teknologi og IT-baseret fremstillings- og produktionsudstyr. Du skal bl.a. prøve følgende:

  • Se hvordan man tegner produkter på computer
  • prøve at programmere en computerstyret maskine
  • lave produkter, som du kan få med hjem på vore moderne maskiner

Du kommer til at bruge maskiner og forskelligt værktøj i fremstillingsprocessen. Hvis du har mod på det får du mulighed for at lave noget, du selv har designet. På den måde oplever du hvordan man kommer fra ide til virkelighed.

Læreren giver dig indblik i faget og fortæller om dine muligheder for job og efteruddannelse.

Grundforløb 1
Når du starter på en ungdomsuddannelse efter grundskolen, starter du på grundforløb 1. Ud over de faglige fag ovenfor, kommer du også til at høre mere om, hvad grundforløbet er for noget.

Medbring
Det er en god idé at tage praktisk tøj på, der kan tåle at blive beskidt. Medbring også papir, blyant og lommeregner.

Grundforløb 1
Når du starter på en ungdomsuddannelse efter grundskolen, starter du på grundforløb 1. Ud over de faglige fag ovenfor, kommer du også til at høre mere om, hvad grundforløbet er for noget.

Medbring
Medbring gerne praktisk tøj, papir, blyant samt lommeregner.

Tag et smugkig på de forskellige uddannelser her:

Kantine

Der er åbent i vores kantine. Her kan du købe frokost, frugt og drikkelse m. m. Du er også velkommen til at medbringe din egen madpakke.

Transport til Søvej 6

CELF Nakskov ligger ca. 8 minutters gang fra Nakskov Station. Der kører tog ca. hver halve time.

Mød en elevvejleder

Introduktionskurset skal bidrage til at du lettere kan vælge den ungdomsuddannelse, der er den rette for dig. Vi vil derfor fortælle dig om de forskellige uddannelser og hvilke jobmuligheder disse giver. Du er også velkommen til at skyde løs med spørgsmål.

Mødested

CELF
Søvej 6
4900 Nakskov – afsnit 1.

Her bliver du hentet af en lærer.

Tid

Kl. 8.00 – 13.20 begge dage.