Brobygning teknisk gymnasium (HTX)

Hvad skal du opleve?

På brobygningsforløbet på teknisk gymnasium (HTX) møder du en række af de spændende fag, vi underviser i på HTX. Det kan fx. være kemi, teknik, teknologi, bioteknologi, kommunikation og IT, naturfag, engelsk og matematik.

Hvad skal du opleve?
På teknisk gymnasium (HTX) møder du en række af de spændende fag, vi underviser i på HTX.

Det kan fx. være kemi, teknik, teknologi, bioteknologi, kommunikation og IT, naturfag, engelsk og matematik.

De 5 dage er bygget op over et tema, hvor du derigennem ser, hvad vi bruger de forskellige fag til. Det kan fx være bygning af en blide eller en vandraket.

Vi skal også i laboratoriet, hvor vi typisk arbejder med mikroskoper og fx undersøger, hvad der er inde i celler og i kemilokalet, hvor vi ser på kemiske reaktioner.

I Kommunikation/IT arbejder vi med at fremstille gode kommunikationsprodukter, der rammer den valgte målgruppe. Du får et lynkursus i et af de programmer, vi bruger.

På alle fag møder du lærere, der brænder for deres fag, og du møder elever, der kan fortælle om det sociale liv og fælles-skab på skolen.

Er du nysgerrig på HTX?
Hvis du er nysgerrig på HTX og har lyst til at læse lidt mere om studiemiljøet, studieretningerne, lærerne og eleverne – så klik her:

Kantine

Der er åbent i vores kantine. Her kan du købe frokost, frugt og drikkelse m. m.

Du er også velkommen til at medbringe din egen madpakke.

Transport til skolen

Der kører faste busser og tog til/fra Nykøbing F. Station. Det tager ca. 10 min. at gå fra stationen og til Merkurs Plads 1.

Mød en elevvejleder

Du møder elevvejleder Pia Rønne, som du kan spørge om alt muligt i forhold til at starte på HTX efter grundskolen. Hun vil også komme med en masse eksempler på, hvad du kan bruge en HTX til, fortælle om det sociale liv på skolen og hvad der ellers er værd at vide.

Her kan du også skyde løs med spørgsmål.

Mødested

CELF, Merkurs Plads 1, 4800 Nykøbing F.  Ind ad indgangen til højre. Følg skiltet. Her bliver du hentet af en lærer.

Tid

Kl. 8.10 – 13.25 alle dage.