Vil du gerne i oplæring i udlandet, men er dit tysk lidt rustent?

Som noget helt nyt kan du nu få muligheden for at blive lidt mere sikker i dit tyske sprog, før du begiver dig ud på dit livs eventyr. Med kurset genopfriskes dit tysk, så du kommer til at være helt nede med hverdagstysk og vigtige vendinger så som: ”jeg vil gerne bestille 2 øl”, eller ”hvordan finder jeg hen til stationen?”.

Så skynd dig og nap en af pladserne på kurset, så du bliver klædt på til at kunne tage direkte af sted til oplæring i udlandet uden problemer


Hvordan foregår det?

Kurset bliver udbudt som et virtuelt kursus. Det afholdes over 4 gange, og hver session varer 1½ time.
På kurset vil du få forbedret dit tyske sprog, lære hverdagssætninger og at kunne overkomme de mest basale sprogbarrierer.
Desuden handler kurset også om, hvordan Tyskland er som nation, hvordan det er at arbejde i en tysk virksomhed, samt hvordan man omgås hinanden.

Der er ikke ret meget grammatik i kurset – det handler allermest om, at du skal kunne begå dig i en tysk hverdag.

Kurset er gratis, og det ligger efter skoletid.


Hvornår?

Datoerne er 11/5, 18/5, 25/5 og d. 1/6. Det foregår i tidsrummet 17.30 – 18.30.

CELF udbyder kurset i samarbejde med vores kontor i Lübeck. Formålet med kurset er, at du, som elev, føler du bliver bedre klædt på til at tage et kort (2 uger) eller længere (helt op til 1 år) oplæring i Tyskland.

Kurset er et pilotprojekt og der er kun 8 pladser – så skynd dig og nap en af pladserne.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Gitte med:

  • Dit fulde navn
  • Dit mobilnummer
  • Din klasse

Ved yderligere spørgsmål om kurset her, eller hvis du ønsker at høre mere om at komme i oplæring i udlandet, kan du ligeledes kontakte Gitte.


     


Vil du vide mere?

Gitte Lykkebo Petersen

+45 61 63 29 13